TONY MILLS: PARITYÖSKENTELY / IN PARTNERSHIP -WORKSHOP

PARITYÖSKENTELY / IN PARTNERSHIP -WORKSHOP

25.-26.5.

Tony Mills: Parityöskentely-workshop 25.–26.5.

 
Skotlantilainen koreografi ja Join Room 2 Manoeuvre (R2M) -ryhmän taiteellinen johtaja Tony Mills pitää Tampereella kaksipäiväisen parityöskentelyyn keskittyvän työpajan.  Työskentelyssä keskitytään tutkimaan, löytämään ja hiomaan parityöskentelyä kontaktissa ja erillään, niin lattiatasossa ja ilmassa kuin duona ja isommassakin ryhmässä. Tonyn opetuksen lähtökohtana on avata työskentelyä R2M-ryhmän omien harjoitteiden ja prosessien kautta. Tony myös auttaa osallistujia löytämään uusia ulottuvuuksia parityöskentelyyn rohkaisemalla työpajaan osallistuvia taiteilijoita dialogiin, vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön.
 
Opetuskieli on englanti. Työpaja on suunnattu tanssin ammattilaisille ja ammattiopiskelijoille. Kurssille mahtuu mukaan 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Kurssi pidetään 25.–26.5.2019 klo 11–15 kumpanakin päivänä Tampereen yhteiskoulun lukion tanssiluokassa (Hallituskatu 32).

Hinta
100€ ammattilaiset
60€ Treenit ry:n jäsenet
40€ opiskelijat

Ilmoittautumiset: liput(a)tanssiteatterimd.fi / 050 556 6025
Ilmoittautumiset keskiviikkoon 15.5. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla kurssimaksu Tanssiteatteri MD:n tilille FI05 8000 1000 4636 21, DABAFIHH. Merkitse viestikenttään Tony Mills -workshop ja oma nimesi.

Tony Mills on skotlantilainen tanssitaiteilija, jonka tausta on hip hopissa, nykytanssissa ja fyysisessä teatterissa. Tony on työskennellyt useiden ryhmien kuten State of Emergencyn, Curious Seedin, David Hughes Dancen ja Derevon kanssa. Kun Tony ei itse esiinny lavalla, hän on Room 2 Maneuverin taiteellinen johtaja, joka tuottaa esityksiä, live-tapahtumia, festivaaleja ja tukee paikallisten taiteilijoiden ammatillista kehitystä. Tony on die hard -kahvifani ja rakastaa myös croisantteja.
 
*****
 
TONY MILLS WORKSHOP - IN PARTNERSHIP: Being and Moving Together

Join Room 2 Manoeuvre's Artistic Director, Tony Mills, for a 2 day workshop exploring partnering in dance. This workshop will focus on discovering and refining processes and techniques that allow us to dance both in and out of contact, to partner from the ground to the air and work in duos to larger groups. Tony will offer insights into R2Ms own practice and processes as a starting point. But also, dialogue, exchange and collaboration amongst each participating artist is encouraged with a view to discovering new territories in the realm of partnering and moving together.

Language English. Workshop is for dance professionals and dance students. Maximum 20 persons.

Time and place: 25.–26.5.2019 at 11–15
Tampere Yhteiskoulu dance class (Hallituskatu 32).

Price
100 € professionals
60 € Treenit ry members
40 € students

Registration: liput(a)tanssiteatterimd.fi / 050 556 6025
Deadline for registration is 15.5.

Confirm your registration by paying the workshop for Tanssiteatteri MD account:
FI05 8000 1000 4636 21, DABAFIHH (Danske Bank)
Mark in the message field your name and ”Tony Mills workshop”

Tony Mills is a Scottish based dance artist with a background in hip hop, contemporary dance and physical theatre. Tony has worked with numerous companies including State of Emergency, Curious Seed, David Hughes Dance, Derevo and the international street dance show, Blaze. When not on stage, Tony is the Artistic Director of Room 2 Manoeuvre, which produces performances, live events, festivals and creates professional development opportunities for local artists. Tony is a die hard coffee fan and has a lingering penchant for croissants.

www.r-2-m.net/


Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali
Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25
33200 Tampere

Tilaa uutiskirje.