Erikoiskutsuvieraaksi

SYVENNÄ ESITYSKOKEMUSTA TANSSIOPPAAN AVULLA! 
 
Tanssivirtaa-festivaali tarjoaa nykytanssin ensikatsojille ainutlaatuisen kokemuksen. Nykytanssin ensikatsojat eli Festivaalin erikoiskutsuvieraat pääsevät veloituksetta tutustumaan Tanssivirtaa-festivaalin ohjelmistosta valitsemaansa teokseen sekä saavat henkilökohtaisen opastuksen illan esityksen tekijään ja taustaan. Kutsuvieraiden tanssioppaina toimivat Tampereen konservatorion tanssin ammattiopiskelijat.
 
"Erikoiskutsuvierasidea on loistava! Mahdollisuus keskustella tanssin ammattilaisen kanssa mahdollisti sellaisen omankin pohdiskelun tanssista, mitä muuten ei olisi tullut käytyä. Oppaiden kanssa oli helppoa ja inspiroivaa keskustella."
 
Ilmoittaudu Tanssivirtaa-erikoiskutsuvieraaksi ja kerro minkä päivän esityksen haluaisit nähdä. Erikoiskutsuvieraana voit tuoda mukanasi opastettavaksi myös yhden ystävän. Emme valikoi kutsuvieraita vaan kaikki halukkaat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Erikoiskutsuvieraspaikkoja on vain 10.
 

*** 
 
Esitysillan kulku on seuraava:
 
1. Tanssioppaat ottavat erikoiskutsuvieraat vastaan Hällä-näyttämön aulassa puoli tuntia ennen esityksen alkua. Oppaat ovat tutustuneet illan teokseen ja tekijöiden taustaan ja esittelevät vieraalleen nähtävän teoksen teemoja ja erityispiirteitä. Tanssioppaan tunnistat Tanssivirtaa -paidasta ja staff-passista. 
 
2. Alustuksen jälkeen vieraat ja oppaat katsovat esityksen Hällä-näyttämöllä. 
 
3. Esityksen jälkeen toivomme kuulevamme kokemuksianne joko yleisölle järjestettävän Jälkilöyly-keskustelutilaisuuden yhteydessä tai kahden kesken oman oppaanne kanssa. Keskustelu kestää yleensä noin 15–30 minuuttia. 
 
Kutsuvieraiden tehtäväksi jää kuuntelu, esityksen kokeminen ja kokemustenvaihto esityksen jälkeen yhdessä tanssioppaan kanssa. Toivomme kutsuvieraidemme saavan tanssioppaiden avulla tavallista syvällisemmän ja antoisamman nykytanssielämyksen! 
 
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Tanssivirtaa -festivaalista!
 
Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali
Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25
33200 Tampere

Tilaa uutiskirje.