MEDIA

 
Teoksen ja kuvaajan nimi mainittava kuvien käytön yhteydessä.
Mediatiedotteet löydät tältä sivulta kuvien jälkeen.
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt tuotanto(a)tanssivirtaa.net / 050 551 3525

MEDIATIEDOTTEET 2021

 
Tiedote 8.4.2021
Tanssivirtaa-festivaali siirtyy loppuvuoteen 
 
Koronarajoitusten yhä jatkuessa Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali on päätetty siirtää toukokuun lopulta joulukuulle. Festivaalin uusi ajankohta on 7.-12.12.2021. Tapahtuman verkkoon siirtämisen sijasta Tanssivirtaa-festivaalin halutaan tarjoavan eläviä kohtaamisia. Festivaali järjestettiin viime lokakuussa rajatuille katsomoille onnistuneesti. Joulukuussa toivottavasti festivaali on  jälleen mahdollista järjestää liveyleisölle. 

Tämän vuoden Tanssivirtaa Tanssitaiteilijaksi on kutsuttu Festarilammas, joka on Samuli Emeryn alter ego, äärimmilleen venytetty maskotinomainen hahmo. Festarilammas -hahmo on inspiroitunut taiteilijan omista kokemuksista sekä hänen havainnoistaan eri kansainvälisillä nykytanssifestivaaleilla, erityisesti tanssitaiteilijoiden sosiaalisista tendensseistä sekä heihin kohdistuvista ääneen sanomattomista paineista ja odotuksista.  

24. Tanssivirtaa-festivaalin koko ohjelmisto julkistetaan toukokuun aikana. Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali on järjestetty vuodesta 1997 asti. 24. festivaali esittelee kotimaisia tekijöitä ja kansainvälisiä yhteistöitä. Ohjelmistossa nähdään visuaalisesti vaikuttavia ja ajankohtaisia kotimaisia nykytanssiteoksia. Festivaalin suositut Jälkilöyly-keskustelut yhdistävät yleisön ja taiteilijat kiinnostaviin vuoropuheluihin ja avaavat teosten maailmaa katsojille. 
 
 
Lisätiedot:
Pauliina Leppinen
050 551 3525
tuotanto@tanssivirtaa.net
www.tanssivirtaa.net
Instagram ja Facebook: @tanssivirtaatampereella
Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali
Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25
33200 Tampere
 

Tilaa uutiskirje.