Sandrina Lindgren

HAND IN HAND

La 25.5. klo 11.15 & 14.00, teos alkaa Työväenmuseo Werstaalta

Hand in Hand on englanninkielinen esitys, joka pureutuu kädestä pitämisen kulttuurisiin merkityksiin. Tanssija Sandrina Lindgrenin luoma Hand in Hand on kaunis ja kouriintuntuva esitys, joka sisältää kaikkea päiväkodin parijonosta hääjuhliin, mielenosoituksesta juhannustansseihin.

Hand in Hand on kävelymuotoinen luento, joka tiedostaa, että kädestä pitäminen voi olla sekä rakkaudellista, että kiusallista. Esitys on ohjattu kierros kaikille, jotka tietävät kosketuksen olevan tärkeää ihmisen hyvinvoinnille ja pohtivat kuinka kosketusta voisi lisätä arkeen.

 

Esitykseen mahtuu mukaan vain hyvin rajallinen määrä osallistujia. Suosittelemme lunastamaan paikan hyvissä ajoin.

Jälkilöylyt-keskustelutilaisuus
järjestetään jälkimmäisen esityksen jälkeen 25.5. noin klo 15.00-15.20 Työväenmuseo Werstaan auditoriossa.
Jälkilöylyihin voi osallistua, vaikka ei osallistuisi itse teokseen.

Opas, ohjaaja, näyttelijä Sandrina Lindgren 
Harmonikansoittaja Toni Perttula 
Dramaturgi Iiris Syrjä 
Dialogistit Janna Haavisto, Petri Tuominen 
Tuotanto Grus Grus Teatteri yhteistöissä Täsmäteatteriä 

Äkkilähdöt lähelle-konseptin kehittely Ville Kurki, Hanna-Kaisa Tiainen, Tommi Ollikainen 

Kuvat
Frans Rinne
Kesto noin 60min
Esityskieli englanti
Hand in Hand ei ole esteetön.

SANDRINA LINDGREN on tanssitaiteilija, koreografi, teatterin tekijä ja esiintyjä. Luovassa työssä häntä kiinnostaa tutkia mikä vartalo on. Siihen hän etsii vastauksia tutkimalla vartalon suhdetta materiaaleihin, esineisiin ja meidän aikamme tarinoihin. Hän käyttää työssään vaikutteita useista eri genreistä, mm. esineteatterista, nykytanssista, nukketeatterista, visuaalisesta- ja fyysisestä teatterista ja leivän leipomisesta. Sandrina on valmistunut modernin tanssin laitokselta (BA) Amsterdam School of the Artsista vuonna 2010. Hän on myös opiskellut koreografiaa Amsterdamissa, School For New Dance Developmentissa ja teatteria Clipa Visual Theatressa Tel Avivissa. Sandrina syntyi Ruotsissa. Vuodesta 2014 hän on asunut Turussa.  

TONI PERTTULA on Turussa toimiva harmonikansoiton opettaja, muusikko ja taiteilija. Hän on tehnyt paljon yhteistyötä sirkusryhmien parissa toimien äänisuunnittelijana, sirkusmuusikkona sekä musiikin säveltäjänä ja sovittajana. Perttula omaa pitkäaikaisen kokemuksen myös sosiaalisen taiteen tekemisestä. Hän on ollut mukana lukemattomista esiintymisissä palvelutaloissa sekä lapsille ja vanhuksille suunnatuista sirkusproduktioista. Taiteilijana Perttula saanut maailmanlaajuisesti positiivista palautetta etnomusiikkiin perehtyneeltä medialta vuonna 2021 julkaistun Pajavasara-soololevyn myötä. Levyn julkaisijana toimi arvostettu ja kansainvälisesti palkittu levy-yhtiö Bafe’s Factory. Levy ja sen live-esitys toteutettiin hyväksi käyttäen sähköharmonikkaa, josta Perttulalla on hallussaan maailmanmestaruustitteli vuodelta 2008.